Het jaar 2022 is aangebroken en ons damesnetwerk heeft heel wat plannen voor dit jaar! Door creatief organiseren en omdenken is het gelukt om elkaar afgelopen jaar maandelijks te blijven zien, zowel online als offline! De maatregelen halverwege januari zorgden voor een online ALV, gevolgd door een ondernemersquiz met een smakelijke prijzenpot.

Dinsdag 18 januari jl. vond de jaarlijkse ALV (Algemene Ledenvergadering) plaats met onder meer een bestuurswissel van de secretaris. Renate Jalving is onlangs als Accountmanager Bedrijven bij de gemeente Lansingerland aan de slag gegaan. In haar nieuwe functie heeft zij te maken met meerdere ondernemersverenigingen en ondernemingen en om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen heeft zij haar functie binnen het NOOVA bestuur neergelegd. Yvonne Jacobs van Succesvol Opgeruimd heeft de functie van secretaris overgenomen.

Na het behandelen van de agenda met het jaarverslag, de begroting en een vooruitblik op het komend jaar, was het tijd voor een heuse ondernemersquiz. Alle deelneemsters stuurden een vraag over hun vakkennis in en via Kahoot werd de quiz online gespeeld. De top 3 dames gingen ‘naar huis’ met een dinerbon van €100 te besteden bij restaurant Nova in Bergschenhoek.