Bleiswijk – Op donderdag 25 juni organiseerde NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp, haar eerste bijeenkomst sinds Corona het land verstoorde.

De weergoden waren goed gezind, de temperatuur was overdag tot 30° gestegen. Gelukkig was er voldoende schaduw en een verkoelend windje voor 30 dames op het terras van de Retraiterie in Bleiswijk.

Tijdens de workshop ‘Bloody Mary leert je Pitchen’, georganiseerd door enkele leden, werd op een creatieve manier gewerkt aan een pitch. Aan de ingrediënten van de cocktail werden eigenschappen toegekend als doorzettingsvermogen, pittig, vertrouwen enz. Eenieder kon door de juiste mix een originele pitch voor haar bedrijf neerzetten. Vervolgens werden de cocktails geproefd en waar nodig met ingrediënten verrijkt. Na de pitch werd feedback gegeven in kleine groepen. Kortom, een interactieve en leerzame avond voor iedereen.

Mooie gesprekken, nieuwe ideeën, interesse voor elkaars bedrijf en vriendschappen werden weer automatisch opgepakt zoals vóór de lockdown. In juli zal de traditionele zomerborrel voor leden georganiseerd worden, dit keer bij Outdoor Valley in Bleiswijk.

Vanaf het najaar zijn ook introducees weer welkom om kennis te maken met en zich aan te sluiten bij deze inspirerende groep ondernemende dames.

Wil je kennismaken met NOOVA? Kijk dan op www.noova.nl

De foto’s van deze avond zijn gemaakt door Ina Smit. Je kunt ze binnenkort hier terugvinden.