Elkaar verder helpen in het ondernemerschap, dat was het doel van de NOOVA bijeenkomst op 12 september jl. Het programma bestond uit yoga, speeddaten, social media enquête, elkaar online opzoeken en natuurlijk afsluitend borrelen.

28 NOOVA onderneemsters aten gezellig een pannenkoek, vulden de enquête in over Social Media gebruik en hoe zij NOOVA nieuws willen ontvangen. Na de overheerlijke pannenkoek startte de yoga-oefening, geleid door Pascale Warners. Een moment van rust, voorafgaand aan het actieve gedeelte van deze netwerkbijeenkomst, het speeddaten tijdens een wandeling in De Groenzoom. In 4 groepen gingen de dames uiteen en legden ongeveer 3-4 kilometer af al pratend over wie ze zijn, wat ze doen en wat ze mogelijk voor elkaar konden betekenen. Net voor het donker kwam de groep terug bij De Soete Suikerbol in Pijnacker.

Als laatste opdracht zocht men elkaar online op. De bevindingen waren voor sommigen een eyeopener en de tips vlogen over de tafel. De avond werd afgesloten met een borrel, waarbij het actief netwerken en verbinden gewoon door ging. Al met al een zeer geslaagde avond.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom op 13 oktober om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Interesse en meer info? Kijk dan in de agenda.