Ik leer mensen binnen en buiten organisaties hoe zij de corporate branding met een krachtige personal brand uit kunnen dragen. Zij leren hoe zij hun eigenheid en de visie van de organisatie,  op de best passende manier, in hun persoonlijke uitstraling zichtbaar kunnen maken.  
Uniek 
Unique Personal Branding is uniek vanwege de combinatie Personal Branding, imageconsultancy en bedrijfskunde. Behalve gecertificeerd personal brand expert ben ik namelijk ook een ervaren bedrijfskundige. Dat betekent dat ik je kan ondersteunen bij je personal branding en tegelijkertijd bij je persoonlijke en organisatieontwikkeling. Dit alles is afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen en de organisatiefase waar het bedrijf zich in bevindt of naar groeit.
Visie
Mijn visie is dat ieder mens uniek is en dit ook moet kunnen laten zien. Persoonlijke groei en imago zijn mijn passie. Ik word daar blij van, ga ervan stralen en voelen en dát wordt opgemerkt. Ambitieuze mannen en vrouwen inzicht geven in hun kwaliteiten en identiteit en hen helpen dit in hun persoonlijke uitstraling zichtbaar te maken voor een succesvoller leven en werk, geeft mij de voldoening die ik als mens en professional nodig heb.
Personal Branding
Personal branding gaat over het zichtbaar maken van de meerwaarde van mensen en hun persoonlijkheid.  Ik leer hen hoe zij vanuit een authentieke uitstraling met nog meer trots en enthousiasme bijdragen aan de organisatie. Daarbij wordt een essentiële verbinding gelegd tussen de mensen en het bedrijf. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij een natuurlijk vertrouwen uitstralen dat nodig is om te komen tot zakelijk succes.
Resultaat
  • Zelfvertrouwen en zekerheid
  • Succesvol zakendoen
  • Zelfbewust leidinggeven aan jezelf en anderen
  • Besparing van tijd en geld
  • Meer plezier en ontspanning in je leven
Mogelijkheden 
Workshops, trainingen, coaching on the job en persoonlijke adviezen over Personal Branding, imageconsultancy, gedrag, etiquette en personal styling. 
Deze kunnen gecombineerd worden met communicatie- en hospitalitytrainingen.
 
Kom op de koffie om te zien wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen.
 
06-14354580