Teesing!

Dit internationale bedrijf heeft vestigingen in Taiwan, Amerika en China, maar NOOVA ging naar het kantoor in Rijswijk in het voormalig ANP gebouw. Maar liefst 34 dames hadden zich aangemeld voor dit bedrijfsbezoek. Ze werden ontvangen door Fred en Anneke Lamb die vol passie over hun bedrijf vertelden en de avond fantastisch hadden voorbereid.

Bij binnenkomst viel gelijk de ruime hal op met in het zicht de cleanroom. Een technisch vernuftige ruimte waarin heel schoon gewerkt kan worden aan het testen en verpakken van materialen. De drie verschillende zones zijn uiterst stofvrij, mondkapjes, handschoenen en pakken zijn hier al jaren een must. Nadat iedereen met schone handen en ook met mondkapje (voor de rondleiding later) de prachtige trap naar de vergaderzaal opging, serveerde Ridder Catering een heerlijk buffet. Na de maaltijd arriveerden ook de dames die niet hadden meegegeten en was het tijd voor een voorstelrondje van nieuwe NOOVA leden. Daarna lichtte een aantal ondernemers hun (nieuwe) diensten op de stip toe en werd de Oostlanddag en het volgende programma aangeprezen en gepresenteerd.

Rondleiding
Hierna volgde een uitgebreide uitleg over de verschillende toepassingen van alle producten en de geschiedenis van Teesing. Fred Lamb: “Teesing levert componenten voor toepassing in een grote verscheidenheid aan producten, samenstellingen en systemen. Ze leveren bijvoorbeeld afsluiters, snelkoppelingen, filters, montagesystemen, verdeelblokken, slangen en leidingen voor waterstoftanksystemen, treinonderdelen en koffieapparatuur. Alles wordt schoon verzameld en ingepakt en over de hele wereld verstuurd. Omdat alles brandschoon moet zijn, wordt er gebruik gemaakt van de indrukwekkende cleanroom. Na een uitgebreide uitleg over de verschillende producten en toepassingen volgde een rondleiding door het compleet verbouwde pand. Vooral het magazijn met de speciale liften die producten feilloos naar de juiste plek brengen en de cleanroom waren indrukwekkend.
Tijdens de netwerkborrel met heerlijke noten van Notenkado & zo ter afsluiting was er weer genoeg om over te praten.

Na een geslaagde avond ging elke ondernemer met een mooie goodiebag huiswaarts. Was je er niet bij en wil je wel rondgeleid worden bij Teesing? Kijk dan op hun website en doe de virtual tour!