Miljoenenontbijt

Datum - Tijd
18/09/2019 - 07:00 - 09:00

Categorie


Datum 18-09-2019
Tijd 07:00 – 09:30 uur
LOCATIE
Intratuin Pijnacker
Rijskade 1 A
2641 NA  Pijnacker

 

OMSCHRIJVING
Ondernemer op de troon
Op woensdag 18 september zitten wij als ondernemer op de troon. Voor één dag mogen wij het zeggen. Wij zijn te gast bij Intratuin Pijnacker, het bedrijf van Stephan en Jeroen Droogh. Deze ochtend ontbijten wij met naar schatting 100 ondernemers. Tijdens het ontbijt worden verschillende thema’s besproken. Thema’s die terugkomen in de Miljoennota die de dag ervoor gepresenteerd is. Thema’s die onze leden aanspreken, raken of bezighouden. Ondernemers, gemeente Pijnacker-Nootdorp, gemeente Lansingerland, kennisinstellingen en andere aanwezigen wisselen samen van gedachten. Deze ochtend wordt door dagvoorzitter Cor van der Wel in goede banen geleid. Aan het einde van de bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om te netwerken.
 
Duurzame investeringen
Een van de thema’s waarover wij zullen spreken is duurzame investeringen. De gastheren weten er inmiddels het fijne van. Wij vragen Stephan en Jeroen naar hun kennis en ervaring rondom hun zonnepanelen exercitie die voor Zevenhuizen en Pijnacker gerealiseerd is. In Rhoon en Zoetermeer gaan zij binnenkort eenzelfde traject starten.  “Wij zijn trots op onze 1568 zonnepanelen die in Zevenhuizen liggen en wel 1700 in Pijnacker. Een grote investering waarmee we het meest duurzame tuincentrum van Nederland zijn geworden!” schrijft Stephan Droogh. De zonnepanelen leveren per locatie 0,5 megawatt aan stroom, wat goed is voor 144 huishoudens. Door de WKO installatie (warmte/koude opslag in de bodem) gebruikten we al geen gas en nu draaien de warmtepompen op zonne-energie. Super duurzaam dus. Laat de zon maar stralen!
 
Introducees zijn welkom! 
Ondernemers verrijken elkaar. Je kunt ze aanmelden door een mail te sturen naar oostland@vno-ncwwest.nl
 
Aanmelden
Je kunt jezelf ook aanmelden via oostland@vno-ncwwest.nl. Als je een vraag hebt over de bijeenkomst, stuur een mail naar spek@vno-ncwwest.nl
 
Parkeren
Op het parkeerterrein van de Intratuin Pijnacker.
 
Ilone en Monique wensen je een fijne zomer. Heel graag tot ziens op 18 september!
 
PROGRAMMA
07.00     Inloop
07.10     Welkom & ontbijtbuffet geopend.
              Aan tafel & start Miljoenenontbijt met rondetafelgesprekken
09.00     Afronding met Thematafels en kop koffie
09.15     Gelegenheid tot netwerken [einde officiële programma]

 

 

Aanmelden

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Aanmeldingen

  • Hanneke Bor (Aanmelden)
  • Wilma Lindenberg (Aanmelden)
  • Simone Roodenberg (Aanmelden)
  • Izabella Ridder (Aanmelden)
  • Bernadette Kortmann (Aanmelden)