Over NOOVA

NOOVA organiseert elke maand een activiteit met een boeiend programma voor vrouwelijke ondernemers die er voor open staan om elkaar te versterken. Bij NOOVA kun je bedrijfsbezoeken, workshops, netwerkbijeenkomsten en lezingen verwachten. Activiteiten waar je energie van krijgt, frisse ideeën opdoet en nieuwe contacten legt.

Netwerk voor ondernemende vrouwen

NOOVA is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en adviseurs in de regio Oostland, bestaande uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen-Moerkapelle. NOOVA staat voor Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief.

Op 1 juni 2006 is NOOVA van start gegaan en per 1 januari 2008 heeft NOOVA de officiële status van vereniging. Op dit moment zijn ruim 60 vrouwen lid van NOOVA.

‘Mooi gemêleerd gezelschap met ondernemende vrouwen!’

Gelieerd aan VNO-NCW Oostland

NOOVA is gelieerd aan VNO-NCW Oostland, netwerk voor alle ondernemers in de regio Oostland.

Hierdoor kunnen leden gebruik maken van de kennis, ervaring en contacten vanVNO-NCW.

Ook worden NOOVA-leden jaarlijks uitgenodigd voor een bijeenkomst van VNO-NCW Oostland.

Andersom organiseert NOOVA ook voor de leden van VNO-NCW Oostland eens in de twee jaar een activiteit. In 2016 was dit de NOOVA Academy op 29 maart 2016, in 2018 organiseerden we een symposium in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bestuur

Het NOOVA bestuur bestaat uit:

Claudia Rietveld

Claudia Rietveld

Voorzitter

Simone Bos

Simone Bos

Penningmeester

Nadine Duurkoop

Nadine Duurkoop

Secretaris

Sonja de Boer

Sonja de Boer

Communicatie

Er zijn diverse commissies binnen NOOVA. In elke commissie is een bestuurslid vertegenwoordigd. De samenstelling wisselt om zoveel mogelijk feeling te houden met wat er binnen de commissies speelt.

Fotografen: zij zorgen ervoor dat tijdens evenementen sfeerbeelden worden gemaakt. Onze fotografen zijn: Annie van Dierendonck, Ina Smit, Karin Claessen en Melanie van Logchem

Gastvrouwen: zorgen dat nieuwe leden zich snel thuisvoelen bij NOOVA door het organiseren van kennismakings sessies en het introduceren van de nieuwe leden tijdens bijeenkomsten. Onze gastvrouwen zijn: Bettine van der Heijden, Floor ter Wal, Karin Claessen en Annie van Dierendonck.

Communicatie: Onze communicatiecommissie zorgt dat content wordt geplaatst op de diverse social media kanalen om zo de online zichtbaarheid van NOOVA te optimaliseren. De communicatiecommissie bestaat uit: Jacqueline de Goede, Ellen Rebel, Tilly van der Knaap en Sonja de Boer.

Wil jij ook iets betekenen voor een van deze commissies? Meld je dan aan via info@noova.nl.