Lustrum

Leuk dat je hier bent, in het kader van het 15 jarig bestaan van NOOVA is er een speciale actie vóór leden, dóór leden.

Lief NOOVA lid!

Wat een mooie mijlpaal, 15 jaar ondernemende vrouwen in het Oostland. Dat gaan we dit jaar samen vieren!

De kick off van het lustrum vindt plaats op dinsdag 1 juni om 20.00 uur. We hopen dat wij dit offline met jullie kunnen doen. Lukt dit niet, dan zullen wij overschakelen naar een online programma.

Het wordt sowieso een gezellige avond waarbij de NOOVA giftcards centraal zullen staan.

Wat is de NOOVA giftcard?

Kort gezegd geven NOOVA leden een mooi en waardevol cadeau aan elkaar. Maak 1 NOOVA lid blij met een dienst of product van jezelf ter waarde van 50 – 100 euro en ontvang zelf ook een giftcard.

Ideeën: Strategiegesprek, Coachingsgesprek, Eenvoudige Infographic, Human Design analyse, 5 templates voor social media, Juridisch advies voor…., Aangeklede wandeling, Goed gesprek met high tea, Een verwenpakket met lekkere producten.

Heb jij je kaartje nog niet ingevuld, wil jij deze dan voor 1 april invullen en toesturen aan Jacqueline. In de bijlage tref je bovenstaand kaartje aan, vul hem in, sla hem op en stuur hem naar:

jacqueline@degoede-lijn.nl

Van de volgende leden hebben wij een kaartje ontvangen: Marianne Ammerlaan, Mirjam van Baarle-Overes, Heike Bluthardt, Hanneke Bor, Simone Bos, Karin Claessen, Annie van Dierendonck, Marlies van Gorp, Jose Flaton, Gloria Gomes, Bettine van der Heijden, Caroline Hulst-van der Knaap, Yvonne Jacobs, Renate Jalving, Tilly van der Knaap, Alice de Koning, Bernadette Kortmann, Bianca Lansbergen, Joke van der Linden, Melanie van Lochem, Gwen Overweel, Izabella Ridder, Mariella van Swieten, Janny Teensma, Wian Tosseram, Floor ter Wal, Pascale Warner, Mariska Zeestraten

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor al het lustrumnieuws. Wij laten jullie nu alvast weten dat de datum voor de lustrumdag is verplaatst naar zaterdag 11 september. Houd voor deze dag de middag en de avond vrij!

NOOVA Doet is onderdeel van het lustrumprogramma. Met NOOVA Doet willen wij vrijwillig een dagje de handen uit de mouwen steken. Heb jij een leuke suggestie voor deze dag laat het ons weten!

De datum voor deze speciale dag zal, zodra er wat meer zekerheid is over de maatregelen, spoedig gepland worden. Wij houden rekening met voorjaar 2022.

Wij kijken uit naar een gezellig lustrumjaar!

Floor, Bettine, Jacqueline, Yvonne en Sonja