BERKEL EN RODENRIJS – Zo’n 35 leden en introducees werden donderdagavond 12 mei jl. geïnspireerd om het popcorn principe toe te passen in het NOOVA netwerk. Onderneemster, auteur en voorvechtster van vrouwelijk ondernemerschap Noëlla de Jager gaf een lezing.

Ze deelde haar ervaringen en inzichten in het overleven als ondernemer en ook haar visie over verbindend ondernemen. In haar eigen bedrijf Good Place 2 Work, dat flexwerkplekken biedt, heeft zij een community gevormd van vrouwelijke ondernemers die elkaar versterken volgens het popcorn principe.

Noëlla: “Als we energie en tijd in elkaar steken, knallen we met z’n allen de pan uit”. Na deze lezing volgde een workshop, waarin de aanwezigen in groepjes aan de slag gingen met het toepassen van het popcorn principe in de praktijk. De inspirerende avond in zalencentrum Rehoboth werd afgesloten met een gezellige borrel.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! De volgende NOOVA bijeenkomst, op woensdag 8 juni, is een bedrijfsbezoek bij OzoMooii in Berkel en Rodenrijs. Wil je NOOVA-dames leren kennen of je aanmelden als introducee? Kijk dan op www.noova.nl.