Vorige week kwam NOOVA, de dynamische netwerkorganisatie die vrouwelijke ondernemers verbindt, samen voor haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Binnen NOOVA is een bijzondere mate van betrokkenheid, dat kenmerkt zich met een opkomst van ruim 60% van de leden, wat de passie en toewijding van de aangesloten ondernemers nog eens extra onderstreept.

Met het thema “NOOVA: Van, Met en Door Elkaar” werd er teruggekeken op het afgelopen jaar, waarbij de successen, uitdagingen en financiële gezondheid van de organisatie werden besproken. Daarna was het tijd voor een enthousiaste blik vooruit.

Tijdens de vergadering werden plannen gesmeed voor het komende jaar, waarbij innovatie, groei en ondersteuning van vrouwelijke ondernemers centraal staan. De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel, waar leden de kans kregen om elkaar beter te leren kennen en nieuwe zakelijke connecties te smeden. NOOVA blijft haar missie trouw: vrouwelijke ondernemers inspireren, verbinden en ondersteunen op de weg naar succes.

De hoge opkomst bij deze ALV benadrukt dat NOOVA niet zomaar een netwerk is; het is een levendige gemeenschap van sterke, ambitieuze vrouwen die samen hun ondernemersreis vormgeven.

En wat staat er de komende tijd op de agenda?

Voor de eerstvolgende bijeenkomst, gelijktijdig met NLDOET, gaan de NOOVA dames wandelen met de bewoners van Huize Sint Petrus en Oranjehoeck uit Berkel en Rodenrijs.

Daarnaast gaan de leden een inzamelingsactie houden voor de Voedselbank Lansingerland. Meer informatie volgt binnenkort op onze website en de socials.

Ben jij ondernemer en wil je deel uitmaken van een actief en inspirerend damesnetwerk in de regio? Dan ben je van harte welkom een bijeenkomst bij te wonen. De eerste keer kan je kosteloos deelnemen. Check de agenda voor meer informatie en aanmelden.

Foto’s van deze avond vind je hier >>