Het traditionele Nieuwjaarsdiner was dit jaar bij Brocante in Pijnacker, waar alle leden en twee introducees van een drie-gangen diner hebben genoten.

Rond 18.30 uur liepen de gasten binnen en werden verwelkomd met een glaasje bubbels. Vervolgens ontvingen ze hun badge en kregen een halve speelkaart van de organisatoren (Jelka, Anneke en Mariëlla). De andere helft van de speelkaart correspondeerde met de plek aan tafel; op die manier kwam de tafelschikking tot stand waardoor je beter in contact kwam met de andere NOOVA leden. De fotograaf van de avond was Nel Bouman.

Na een kort woordje van de Hanneke Bor (voorzitter), terug- en vooruitkijkend en het voorstellen van het organiserende team werd het voorgerecht geserveerd; na het voorgerecht werden er zogenaamde “kletspotten” uitgedeeld met daarin verschillende vragen. Hierna ontstond er een soort kippenhok en raakte iedereen gezellig met elkaar aan de praat over uiteenlopende zaken.

Na een klein half uur werd het hoofdgerecht geserveerd. Hierna kon er van plaats gewisseld worden zodat je ook nog met andere dames een gesprek kon hebben. Ook werd er door een tweetal leden gebruik gemaakt van de gelegenheid om ‘op de stip te staan’ en aandacht te vragen voor hun bedrijf.

Onder het genot van het nagerecht werd er nog heel veel besproken met elkaar en konden we als organiserend team terug kijken op een mooie en gezellige avond waarin de twee introducees besloten hebben om direct lid te worden!

Foto’s van deze mooie avond zijn hier te vinden.