Dinsdag 13 juni hield NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen, een inspirerend evenement met als thema Grip op Social Media. Tuinplantenkwekerij Struijk in Pijnacker stelde hun groene locatie open voor deze avond. Ondernemers uit verschillende branches kwamen samen om te leren hoe ze effectief gebruik kunnen maken van Social Media om hun bedrijf te laten groeien.

De workshop, gepresenteerd door Tilly van der Knaap (FluitendOnline.nl) en Sonja de Boer (Happy Office Support), bood waardevolle inzichten en praktische tips voor de leden. Er werden verschillende aspecten van Social Media besproken, zoals het starten en organiseren van Social Media-activiteiten, het plannen van posts en het ontdekken van wat wel en niet werkt op verschillende platforms.

Naast de informatieve sessie was er ook ruimte voor plezier en interactie. Een hoogtepunt van de avond was de enthousiaste quizzzz, waarbij Karin Claessen (Puik Borrelplank) de hoofdprijs in de wacht sleepte.

Met deze succesvolle bijeenkomst achter de rug, kijkt NOOVA alweer vooruit naar nieuwe, interessante evenementen die maandelijks georganiseerd worden door haar leden.

Ben je vrouwelijke ondernemer en wil je ook deelnemen aan deze waardevolle bijeenkomsten? Kom gerust eens langs als introducee en ontdek de energie van het netwerk. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de agenda en wees welkom!