Op dinsdag 9 november jl. was er voor de leden van NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen, weer de maandelijkse bijeenkomst. Dit keer bij sportlocatie The Power Community in Berkel en Rodenrijs, van één van de leden Simone Bos. De sportlocatie was omgetoverd tot gezellige netwerkplek.

Melanie van Logchem van Notenkado&zo presenteerde haar ruime collectie kerstgeschenken en zorgde gelijk voor een feestelijke sfeer.

Lekker lachen
Ruim 40 dames hadden zich aangemeld voor een avond over ‘Humor voor ondernemers’. Lachen is gezond, stemt je positief en zorgt voor verbinding met de mensen om je heen. Naast dat je er zelf
blijer van wordt, helpt het ook je bedrijf vooruit.

Sanne van Zoest, eigenaar van Alles Lach, verzorgde een positieve workshop over lachen. Ze legde uit wat lachen met je doet, hoe lachen werkt, hoe je jezelf en anderen er vrolijker en relaxter mee stemt. En alles natuurlijk met een flinke dosis oefeningen en lachen met elkaar. Na de workshop liep de avond over in netwerken en bijkletsen. Er was weer genoeg om over te praten én te lachen.

Naast leden waren ook introducees welkom, om ze kennis te laten maken met het netwerk.