Het populaire nieuwjaarsdiner vindt elk jaar halverwege januari plaats. Afgelopen jaar verliep bijna alles anders voor NOOVA, dat in 2021 haar 15 jarig bestaan viert. Op dinsdag 19 januari meldden 30 dames zich online om samen een ondernemende blik te werpen op het jaar 2021.

De leden van NOOVA, het netwerk voor ondernemende dames uit de regio Oostland, is een gemêleerde groep: van eind twintigers tot begin zestigers, werkzaam als ondernemer, bij een instantie of op een mooie positie binnen een bedrijf in de regio. Bij NOOVA kunnen deze ondernemende vrouwen op een laagdrempelige, en toch zakelijke manier, met elkaar netwerken.

Dit was vooral te merken tijdens de online sessie, waarbij elkaar vragen werden gesteld als: ‘Hoe doe je nu aan acquisitie en wat zijn je ervaringen?’ en ‘Hoe ben je gaan omdenken van offline naar online, ook wat betreft Marketing/Communicatie?’ Het gaat bij iedereen anders momenteel, de een heeft een topjaar achter de rug, terwijl een ander juist haar omzet zag kelderen.

Een tip voortvloeiend uit de verschillende gesprekken was dat je niet moet wachten tot alles weer ‘normaal’ is, want dan ben je wellicht te laat. Omdenken leek het codewoord van de avond.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee van harte welkom om eens (online) kennis te maken met NOOVA!