OOSTLAND – Donderdag 18 maart jl stond het jaarlijkse bedrijfsbezoek bij het bedrijf van een van de leden van NOOVA gepland. Normaal nemen de dames dan een kijkje bij een van de grotere bedrijfsleden, die ons als groep kan ontvangen. Nu de tijden anders zijn, en daarmee ook ‘normaal’ een andere betekenis heeft, ontstond het plan eens binnen te kijken bij een tweetal zzp bedrijven.

Via Zoom namen Wian Tosseram en Jacqueline de Goede de groep van 25 dames mee in het dagelijks reilen en zeilen van hun bedrijf. Het thema ‘meer energie met gezonde voeding en pijnvrij bewegen’ is in deze tijd zeer toepasselijk.

Wian Tosseram presenteerde haar bedrijf Feel It pijnvrij bewegen. Hierin vertelde ze over nieuwe methoden om pijnklachten aan te pakken en de workshops die ze geeft om zelf wat aan je pijnklachten te kunnen doen middels triggerpointtherapie. Binnenkort zijn deze workshops ook digitaal te volgen.

Jacqueline de Goede van De Goede Lijn vertelde over lifestyle, voeding en beweging. Met name hoe ze haar cliënten daarin begeleidt, en dat het ook op een leuke manier kan. Het moet ‘fun’ zijn om een goede lifestyle te volgen. Daarnaast is ze ook slaapcoach en vertelde hoe belangrijk slaap is in het proces om meer energie en een gezond gewicht te bereiken.

Wederom een geslaagde NOOVA-waardige avond! Dank voor de organisatie dames!