Lansingerland – Woensdag 15 januari vierden de leden van NOOVA het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner in de sfeervolle Italiaanse boerderij Fattoria Naturale in Berkel en Rodenrijs. Met veel nieuwe leden in een fantastische sfeer proostten de ondernemende dames van NOOVA op een nieuw en ondernemend jaar en werd er genoten van een heerlijk drie-gangen diner.

45 gepassioneerde ondernemende vrouwen van NOOVA, het vrouwennetwerk in de regio Oostland en hun introducees maakten er van deze traditionele avond weer een feest van. Er was tijd om elkaar een goed jaar te wensen. Daarnaast stelden 6 nieuwe leden zich voor en was er voldoende tijd om doelen en ideeën voor het komende jaar te bespreken en te netwerken.

Het vrouwennetwerk NOOVA bruist en heeft er weer zin in. Zo is er binnenkort een nieuw bestuur dat al staat te trappelen om te beginnen. En NOOVA viert in 2021 haar 15-jarige bestaan. Dat zal zeker niet ongemerkt voorbijgaan. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer iedere maand inspirerende avonden die door enthousiaste leden worden georganiseerd. Denk aan boeiende werkbezoeken, workshops en de NOOVA Academy. Kortom: activiteiten waar je energie van krijgt, frisse ideeën opdoet en nieuwe contacten legt.

Alle ondernemende vrouwen in de regio Oostland zijn van harte welkom om kennis te maken met dit netwerk. Op dit moment zijn ruim 60 vrouwen lid. Kom gerust een keer bij ons langs!

Aanmelden en meer info op www.noova.nl