door: Ellen Rebel en Tilly van der Knaap

Op woensdag 22 november organiseerde NOOVA, hét netwerk voor ondernemende vrouwen, inspirerende bedrijfsbezoeken. Maar liefst 40 vrouwelijke ondernemers kwamen bijeen en kregen een kijkje achter de schermen bij 2 bedrijven. De avond werd afgesloten met een gezellige shop- en netwerksessie.

De eerste stop deze avond was bij Hoeckse Vis & Zeebanket, liefhebbers konden starten met een diner, bestaande uit overheerlijke vis uit de winkel van dit mooie bedrijf. Daarna sloten de avondgasten aan en samen luisterden zij naar het ondernemersverhaal van de gedreven ondernemer Patrick Starrenburg. Zijn sleutel tot succes “Wij zijn een hecht team, er is geen hiërarchie, wij doen het echt samen. Medewerkers trekken ook buiten werk veel met elkaar op, dat zegt genoeg.” Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt is het krijgen van nieuw personeel nog steeds geen probleem aldus Patrick.

Leuk om te vermelden is dat Patrick naast zijn eigen bedrijf zeer actief is in de winkeliersvereniging en het dorpsleven met diverse activiteiten ondersteund.

Na een korte wandeling werd de avond vervolgd bij Amber Lifestyle, de stijlvolle winkel van eigenaresse Amber Koopmans. Zij vertelde de deelnemers over haar bedrijf, gaf een aantal handige tips over online marketing en deelde met hen haar plannen voor de toekomst. Daarna was er gelegenheid om te shoppen. Die kans lieten de dames niet aan zich voorbijgaan, onder het genot van een hapje en een drankje werd er volop genetwerkt én gepast.

NOOVA kijkt terug op een geslaagde avond waarin niet alleen kennis werd gedeeld, maar ook nieuwe connecties werden gelegd.

Izabella Ridder maakte een mooie beeldreportage van deze avond, Bekijk hier de foto’s.

Ben jij ondernemer en wil je deel uitmaken van een actief en inspirerend damesnetwerk in de regio? Dan ben je van harte welkom een bijeenkomst bij te wonen. De eerste keer kan je kosteloos deelnemen. Check de agenda voor meer informatie en aanmelden.