Woensdag 8 december stond niemand minder dan onze Olympische schaatsster en NOS schaatscommentator Ria Visser aan de start van de laatste NOOVA avond van dit jaar.

Als gastspreker nam zij 39 dames online via Zoom mee in haar schaatscarrière, over trainen, winnen en verliezen, en de opvolgende jaren als NOS commentator, journalist, schrijfster, haar moederschap en de vele opleidingen. Haar motto “Als je je goed voelt, presteer je beter!” was dan ook de kernboodschap, die zij met de NOOVA dames deelde.

Ria gaf inzicht in de werking van je brein, leerde de dames te ‘ontstressen’ en paste manieren toe om meer energie te krijgen. En of dat werkte! Alle stoelen werden thuis naar achter geschoven en de Zoomgallery was even gevuld met boksende en squatende dames. Vitaliteit en bewustwording van de kracht van verbondenheid stonden centraal en middels een korte meditatie liep de avond richting finish. Ria, bedankt!

Er blijkt nog genoeg animo te zijn voor online meetings, als het onderwerp/de gastspreker maar interessant is. Na deze succesvolle avond, kunnen we wel zeggen dat NOOVA klaar is voor het nieuwe jaar met mooie bijeenkomsten. NOOVA wenst alle lezers fijne feestdagen!