BERKEL EN RODENRIJS – Woensdag 8 juni bezochten NOOVA leden het prachtige atelier van OzoMooii aan de Klapwijkseweg 18c in Berkel en Rodenrijs. Hier verkoopt Anoeska Warbie unieke, stoere en eigentijdse sieraden, maar ook overige items zoals tassen, sjaals en kleding. Meer dan 30 ondernemende vrouwen en introducees genoten van al het moois bij OzoMooii. Puik borrelplank verzorgde de heerlijke hapjes. En zo bleef het nog lang een gezellige avond, waar genoeg tijd was om met elkaar bij te praten.

Nog niet zolang geleden is het atelier van OzoMooii uitgebouwd. Door die extra ruimte is nog meer plek ontstaan en het aanbod vergroot. Nog niet gezien? Kom dan gerust eens langs.

Het vrouwennetwerk NOOVA heeft komende maanden weer een boeiend programma. Zo zijn er iedere maand inspirerende avonden die door enthousiaste leden worden georganiseerd. Denk aan motiverende workshops, interessante netwerkbijeenkomsten, maar eerst het Zomerdiner op 5 juli bij Pasto! Naast heerlijk eten, drinken en gezelligheid, staat deze avond in het teken van passie: Passie voor jezelf, je bedrijf en het leven.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Interesse? Kijk dan op www.noova.nl.