Dinsdagavond, 16 januari kwamen de ondernemende dames van NOOVA samen in de mooie studio van Simone Bos (Vibrants). Deze locatie was niet zomaar gekozen, want gezondheid, je fit voelen in hoofd én lichaam is waar Vibrants voor staat en dat was ook het thema deze avond “Gezond 2024”, met als hoogtepunt een aangrijpend verhaal van een gastspreker..

Het organiserend team (Evelien van OsWian TosseramBettine van der Heijden en Simone Bos ) zorgde voor een betoverend begin van de avond door de aanwezigen te verrassen met een bijzonder diner. Op een prachtige, kleurrijk gedecoreerde tafel, lagen heerlijke, gezonde hapjes, schalen vol voedzame maar vooral ook lekkere producten, wat de avond meteen een culinair tintje gaf én liet zien dat gezond, voedzaam en lekker, prima samengaan. Speciaal complimenten aan Bettine van der Heijden die haar bedrijf eer aan deed door 2 dagen in de keuken te staan om deze perfect afgestemde maaltijd te bereiden.

Na het diner nam de spreker van de avond het podium en opende met warme woorden: “Mooi om te zien hoe deze energieke en enthousiaste groep samenkomt op een doordeweekse winterse dag als deze.” Hij benadrukte de bijzondere sfeer, ondanks de uitdagingen van gladde wegen naar Berkel en Rodenrijs.

Hij deelde zijn persoonlijke verhaal, hij kreeg vorig jaar een hartaanval én had het geluk in de juiste omgeving te zijn, mensen die adequaat handelden en daarmee zijn leven redden. Zijn aangrijpende verhaal bracht belangrijke inzichten over de signalen bij een hartaanval naar voren, waarbij hij waarschuwde dat 1 op de 10 personen het ziekenhuis niet haalt.

De avond diende als een krachtige herinnering aan het belang van gezondheid in het ondernemersbestaan. NOOVA erkent dit belang en waardeert de aanwezigheid van diverse ondernemers binnen haar gelederen, die kunnen bijdragen aan die gezonde levensstijl.
Zoals de spreker het treffend verwoordde: “Je hebt je hart heel hard nodig, maar je hart heeft jou ook heel hard nodig.”

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel, waarbij de 5 nieuwe leden en de diverse introducees nader kennis konden maken met NOOVA en het gevoel van verbondenheid en gezamenlijke toewijding aan het welzijn van leden binnen NOOVA van dichtbij konden ervaren.

Wil jij een keer aanhaken? Check de agenda en meld je aan. De eerste keer is dat geheel vrijblijvend én kosteloos.

Foto’s van de avond vind je hier >>