Zo’n 35 leden en introducees leerden maandagavond 28 mei alles over social media tijdens de NOOVA Academy over Communicatie. Als ondernemer hoor je tenslotte veel over social media, maar je doet er eigenlijk te weinig mee. Het kost tijd en je moet al zoveel. NOOVA hielp haar leden deze avond op weg door stil te staan bij: Welke social media zijn er, wat past bij jou en bij jouw (potentiële) klant?

Veel kennis en power bij NOOVA
Na de pauze konden de aanwezigen een workshop naar keuze volgen. Drie actieve leden van NOOVA, te weten Marta van Sitteren, Suzan Snels en Tilly van der Knaap verzorgden een workshop waarin ze hun mede-ondernemers op weg hielpen op LinkedIn, Facebook en Instagram. Ze deelden veel informatie, inspiratie en enthousiasme. Daarna konden de deelnemers zelf aan de slag!

De avond vond plaats op de Melanchthon Business School in Bleiswijk. Deze school voor vmbo en mbo vindt de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven belangrijk. Des te leuker dus dat deze NOOVA-academy in het prachtige pand van de MBS kon plaatsvinden.

Vrijblijvend kennismaken
Het was wederom een mooie NOOVA-academy. Was jij er niet bij? Op 28 juni is de volgende NOOVA-academy met als thema Professional Performance. Ook als je geen lid bent, mag je vrijblijvend een avond bezoeken om kennis te maken. Kijk voor meer informatie op: de agenda.