De vrouwelijke ondernemers van NOOVA luiden traditiegetrouw het nieuwe jaar in met een informeel en gezellig diner. Dan worden er gelukwensen uitgewisseld en de zakelijke doelen voor het nieuwe jaar besproken. Dit jaar kwamen de leden bij elkaar in Italiaans restaurant Da Mario in Berkel en Rodenrijs.

Voorzitter Hanneke Bor had naar eigen zeggen ‘een officiële nieuwjaarsspeech voorbereid’. Ze blikte terug op een succesvol jaar voor NOOVA met veel interessante bijeenkomsten die ook nog eens zeer goed bezocht waren. Zelfs op de Oostlanddag – het event voor alle ondernemersnetwerken in de regio – bleek NOOVA het ondernemersnetwerk met het hoogste opkomstpercentage.

NOOVA Academy

In 2018 ligt het accent van NOOVA op professionaliseren. Speciaal daarvoor introduceert het bestuur de NOOVA Academy, met vier themabijeenkomsten waar leden hun eigen vaardigheden kunnen aanscherpen. De thema’s zijn: juridische zaken, administratie, communicatie en professionele ontwikkeling. Diverse leden zetten hiervoor hun eigen kennis in om andere leden op weg te helpen.

Schoolbordjes

Tijdens het diner konden de leden hun belangrijkste doel of voornemen voor 2018 op een klein schoolbordje schrijven, dat naast alle borden was neergelegd: meer nee zeggen, meer klanten uit de regio, starten met bloggen, één miljoen omzet… elk lid had haar eigen ambities en uitdagingen. Het leverde genoeg gespreksstof op voor de rest van de avond.

Ben je een vrouwelijke ondernemer en wil je ook een keer een NOOVA-bijeenkomst bezoeken? Van harte welkom! Bekijk onze agenda voor meer informatie.

Hieronder foto’s van de diverse doelen-bordjes.