Afgelopen donderdag, 13 oktober, organiseerde vrouwennetwerk NOOVA een bijzondere avond voor haar leden met als thema ‘Supernoova’. Hiermee verwijzend naar het verschijnsel waarbij een ster op spectaculaire wijze explodeert en daarbij een enorme hoeveelheid licht uitstraalt.

Ook als ondernemer wil je je licht natuurlijk zo helder mogelijk laten schijnen! Vandaar dat de aanwezigen zich graag lieten inspireren door Patrick van Gils, die met zijn bedrijf TOPpresentaties al ruimschoots zijn sporen op dit vlak heeft verdiend. Om in contact te komen met potentiële klanten is kort en bondig formuleren essentieel. Hoe heet jij, hoe heet je bedrijf? Wat zijn de kwaliteiten die juist jou zo uniek maken in dit vak? Levendig geïllustreerd door veelzeggende voorwerpen om zijn verhaal ook visueel te ondersteunen wist Patrick de aandacht van de dames moeiteloos anderhalf uur vast te houden.

Kom in contact met je klant op je eigen manier. Wat is jouw verhaal? Voorafgaand aan de presentatie genoten de aanwezigen van een heerlijk én smaakvol gepresenteerd diner van Charlie’s Eetcafé. Om alvast in de stemming te komen…