BERGSCHENHOEK – ‘Het is warme-truien-tijd, de winter is in aantocht en de temperaturen zakken. Voor veel gezinnen om ons heen betekenen dit barre tijden, vooral dit jaar.’ Met deze aankondiging voor de NOOVA winterborrel op woensdag 8 december werd dames gevraagd om hun kledingkasten na te kijken op allerlei kleding en schoenen die toe zijn aan een tweede leven.

Het laatste evenement van 2022 voor het damesnetwerk NOOVA was de winterborrel in Bergschenhoek bij Alleen Leuke Klanten. Een mooie avond, waarbij meer dan 30 ondernemende dames met verschillende bedrijven en achtergronden netwerkend het jaar afsloten. Bij binnenkomst leverden zij kleding en schoenen in voor de kledingbanken. De Kledingbank Rotterdam en Kledingbank Lansingerland waren erg dankbaar voor de hoeveelheid en kwaliteit van de gedoneerde kleding. Meer dan 5000 mensen helpen zij jaarlijks aan nieuwe outfits, en donateurs zijn nog altijd welkom!

Voor 2023 is de NOOVA agenda goed gevuld en in januari vindt de bestuurswissel plaats. Een nieuw bestuur met frisse ideeën staat klaar om inspirerende avonden te organiseren voor alle NOOVA-leden.

Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom op 17 januari om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Interesse en meer info? Kijk in onze agenda.