In de reeks NOOVA Academy’s,  organiseerde de ondernemers van NOOVA de Academy Professional Performance.

Twee leden verzorgden elk een workshop. Sandra Smits ging dieper in hoe je effectiever kunt zijn in het geven van feedback. Sandra gaf inzicht in de verschillende stijlen van feedback en er werd levendig geoefend met de handvatten die zij gaf. De workshop van Jeannette Fornerod ging over hoe je je werk effectiever kunt organiseren door te prioriteren en te zorgen dat je ook je mailbox effectiever beheert. Met de prioriteringsmatrix werd naar harte lust geoefend en de deelnemers deelden actief de verkregen inzichten.

Aan de verwachting van de avond om elkaar te inspireren en kennis te delen werd ruimschoots voldaan. Tijdens de netwerkborrel, na afloop van de workshops werd enthousiast nagepraat over hoe het geleerde in de praktijk kon worden gebracht.

NOOVA was deze avond te gast bij De Ruiter Experience Center in Bleiswijk, waar innovaties in de teelt van o.a. tomaten én samenwerken belangrijk zijn. Deze locatie paste prima bij het thema.

Ben je een ondernemende vrouw en heb je Interesse om deel te nemen aan de inspirerende bijeenkomsten van NOOVA? Kom een keertje sfeerproeven. Kijk op www.noova.nl voor onze volgende bijeenkomsten of stuur een mail naar info@noova.nl

De foto’s van deze avond kan je hier bekijken.