Super leuk om een nieuwe NOOVA-samenwerking te melden!

In de prachtige winkel van Nel Bouman in Berkel en Rodenrijs hangen t/m half februari a.s. drie werken van kuNZtbloemen.

Hoe is dit zo gekomen? Nelleke Nagtegaal, mede-eigenaar van kuNZtbloemen, komt regelmatig in de winkel van Nel om anthuriums te kopen die ze gebruikt voor het maken van haar bloemwerk.

KuNZtbloemen, officieel gestart op 1 juli 2020, combineert de vaardigheden van twee professionals op het gebied van bloemsierkunst en fotografie. De krachtige compositie van bloemen wordt versterkt door een creatieve fotografische blik. Die blik komt van Saskia Koot van ZassFotoos. Met de beelden die hieruit ontstaan is inmiddels een kaartcollectie, kuNZT voor in de vensterbank en kuNZt voor binnen- en buiten ontwikkeld.

Een tijdje geleden stonden, voor de maandelijkse studio-avond, de anthuriums centraal in het bloemwerk van Nelleke. En wat doe je dan als de foto’s klaar zijn? Dan ga je natuurlijk even langs om het resultaat te laten zien. Gastvrij als Nel altijd is, werden onder het genot van een kopje thee de foto’s en een deel van de kaartcollectie bekeken.

Nel bood daarna spontaan een van haar muren aan, net voorzien van een sprankelende nieuwe kleur, om een paar kuNZtwerken op te hangen. Hoe mooi is dat? Natuurlijk werd er dankbaar gebruik gemaakt van dit aanbod. Nel, die sowieso graag samenwerkt met lokale ondernemers, heeft hierdoor wisselende kunst in de winkel hangen. Een win-win. Het versterkt de uitstraling van de bijzondere collectie vazen, de eigenzinnige boeketten en natuurlijk het indrukwekkende assortiment aan anthuriums. En bevestigt ook maar weer eens hoe belangrijk het is om onderdeel te zijn van een netwerk. Mocht je er nog nooit geweest zijn – de winkel is absoluut een bezoekje waard!

Nieuwsgierig geworden? De winkel van Bouman kan je vinden aan de Groendalseweg 100 in Berkel en Rodenrijs, www.bouman-anthuriums.nl
Meer informatie over kuNZtbloemen vind je op www.kuNZtbloemen.nl. Onze studio bevindt zich in Leidschendam. Daar ben je ook altijd welkom om de kuNZt te gaan bekijken.