Het NOOVA nieuwjaarsdiner werd een zomerdiner, vanwege de welbekende omstandigheden. Stiekem helemaal niet erg, want het weer was prachtig. Het thema was passie; passie voor je bedrijf, jezelf, het leven. En die passie was voelbaar aanwezig. Goede gesprekken, gelach, ros├ę, en interessante vraagstukken wisselden elkaar af.

Vanuit welke passie begon jij met ondernemen? En heb je hobby’s waar je een passie voor hebt? Of misschien een geheime passie? De antwoorden bleven dichtbij onszelf, want vaak begint ondernemen met een bepaalde persoonlijke passie. Maar soms ook de passie van een ander, zoals een partner, of juist voor een ander. De geheime passies kwamen niet echt op tafel, want dan was het geen geheim meer ­čśë

De locatie, restaurant Pasto in Berkel, was ideaal. We begonnen met een toast op het terras. Waar ook nieuwe leden werden ge├Ćntroduceerd en waar een aantal leden een update gaf over hun bedrijf en lopende projecten. Het diner was binnen en na een verrassend voorgerecht en heerlijk hoofdgerecht, was daar het toetje, met, uiteraard, passievrucht!