Aan het woord is Bettine, sinds begin 2020 lid van NOOVA. Doordat we vanaf maart bijna geen live-events meer hebben gehad is het voor haar wellicht nog meer een uitdaging om kennis te maken met de andere NOOVA leden. Gelukkig is daar sinds begin dit jaar de Zoom-in – een laagdrempelige ‘drop-in-video chat’ voor leden van NOOVA. De komende meeting is op 26 februari a.s. Aanmelden is niet nodig.

Bettine: “De zoommeeting heeft voor mij een zeer toegevoegde waarde omdat ik deze nu online manier verschillende NOOVA dames beter leer kennen. Echt een aanrader voor de nieuwe leden maar zeker ook een aanrader voor leden die al langer lid zijn. Op deze manier leer je elkaar met een andere diepgang beter kennen.

Zo was er vandaag in deze groep ruimte om makkelijk vragen te stellen en uiteindelijk ben ik na de zoom meeting nog even blijven “hangen” om verder te sparren met Tilly. Kortom: een zeer wel besteedde vrijdagochtend. Ik heb de komende periode alle data alvast in mijn agenda geblockt”.

 

PS: tip bij het maken van een Zoom-in foto: kondig dit even aan zodat mensen niet per ongeluk met hun ogen dicht zitten 😉