Hoe kun je gelukkig ouder worden en waar moet je aan denken als je ouder wordt? In een vergrijzende samenleving worden deze vragen steeds belangrijker en is het zaak om zoveel mogelijk op tijd te weten hoe en waar hulp gevonden kan worden.

Op dinsdag 13 april namen drie leden van NOOVA, Yvonne Jacobs, Janny Teensma en Inge Lamé, een groep NOOVA dames mee via ZOOM in het levensverhaal van het fictieve echtpaar Hans en Tineke tijdens het ouder worden. Wat als je leven plotseling op zijn kop staat, zoals bij Hans en Tineke, en hulp ineens nodig is.

De drie bedrijven van de NOOVA dames hebben raakvlakken op het gebied van dit thema en zij hebben inzichtelijk gemaakt waar en op welk moment in het leven hulp ingezet kan worden.

Met haar bedrijf Zonder Zorgen Zelfstandig kan Inge Lamé professionele ondersteuning en begeleiding inzetten, als een van de partners overbelast raakt. Op het moment dat een verhuizing noodzakelijk is kan Yvonne Jacobs met haar bedrijf Succesvol Opgeruimd zorgen dat het huis voortijdig is opgeruimd om de verhuisstress zo laag mogelijk te houden. En heb je al gedacht aan een levenstestament? Janny Teensma van Oostland Notaris heeft ons hier alles over verteld.

Het was al met al een interessante avond met veel kennis voor de NOOVA leden waarmee ze zowel op persoonlijk gebied als ook zakelijk aan de slag kunnen.