In oktober 2015 ben ik gestart met Zonder Zorgen Zelfstandig (ZZZelf), met als werkgebied Rotterdam en omstreken.

Doel van ZZZelf is om ouderen zo lang mogelijk op een prettige manier en met door henzelf gekozen ondersteuning zelfstandig thuis te laten wonen.

Ondersteuning en begeleiding op maat voor ouderen

Ouderen die zelfstandig thuis wonen hebben in toenemende mate behoefte aan ondersteuning of begeleiding aan huis. Het vinden van betrouwbare ondersteuning en ondersteuning op maat is voor veel ouderen lastig. Dit is een belangrijke belemmering om zomaar iemand in te schakelen. Langzaam vormde zich het idee om de spin in het web te worden en ouderen te koppelen aan betrouwbare ondersteuning en begeleiding. Ik zorg voor de juiste match en blijf daarnaast ook altijd het vaste aanspreekpunt.

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en mijn contacten met chronische pijn patiënten en mensen met bekkenbodemproblemen, waaronder veel ouderen, durf ik te zeggen dat vooral hier mijn kracht ligt. Het is ontroerend om terug te horen van zowel de oudere als de ondersteuner dat zij het ontzettend fijn met elkaar hebben. Als ik dit hoor, dan is mijn missie geslaagd!

Wat bieden wij

De ondersteuning en begeleiding die wij bieden is breed opgezet. Wij bieden hulp bij het boodschappen doen, bij huishoudelijke taken of wij kunnen iemand inzetten om kleine klusjes te doen, voor een goed gesprek, een kopje koffie of een wandeling. Ook gaan wij mee met een uitje, zoals theaterbezoek, uiteten, bioscoop of lekker uitwaaien op het strand of naar een arts of een andere sociale bezigheid. En wij bieden ook persoonlijke verzorging door een gekwalificeerde verzorgende.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website.

Rotterdam
06-25475810