De jaarlijkse ALV, Algemene LedenVergadering, van NOOVA kende ook dit jaar weer een mooie, verrassende invulling.
Volgens goed gebruik startten we de avond met een gezamenlijke maaltijd bij Bravo Coffee & Lunch in winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Daarna was het tijd voor serieuzere zaken. Na drie jaar namen bestuursleden Hanneke, Janny en Bernadette afscheid van hun taak. Zij presenteerden de resultaten van afgelopen jaar en gaven het stokje over aan de nieuwe bestuursleden Isabella, Renate en Wian. Mooi om te zien en te horen dat door de inzet van zovelen NOOVA bestaat uit een fijne groep ondernemende vrouwen die met elkaar van zoveel meer waarde zijn dan alleen. De nieuwe bestuursleden hebben hun talenten direct laten zien: op originele wijze -een prachtig lied met begeleiding op keyboard-, werden de oude bestuursleden bedankt voor hun inzet.
We zijn daarna met de hele groep zingend het NOOVA-jaar uitgegaan. Een interessante zangworkshop maakte de avond compleet!

Foto’s van deze avond werden gemaakt door Inge Lamé – Door op de link hieronder te klikken kunt u de foto’s bekijken:

https://photos.app.goo.gl/fR5KuEqSXXkgwVTq7

Ben jij ook een ondernemende vrouw met pit?
Dan kom je bij ons met stip op één! En dat is echt waar, introducees en leden mogen op onze ‘stip’ aandacht vragen voor hun onderneming, vragen en prestaties.
Een mooie kans waar velen van ons dan ook regelmatig en graag gebruik van maken. Mooie profilering en nog mooier: tijdens de volgende NOOVA-avond op 18 maart kan je leren pitchen. Nou, dat wil toch iedereen?