Op woensdag 17 april kregen ca. 40 NOOVA-dames een kijkje achter de schermen van Ridder Catering + Events in Bergschenhoek, waar NOOVA lid Izabella Ridder haar steentje bijdraagt in het familiebedrijf.

Na een superdiner voor de vroege gasten was het tijd voor actie. Pieter Ridder, vader van mede-eigenaren Marnix & Oskar, leidde ons rond langs de verschillende delen van het bedrijf. Vol trots vertelde hij over de geschiedenis van het familiebedrijf en hoe hij en zijn vrouw Juul ruim 35 jaar geleden een slagerij begonnen in Hillegersberg.

Inmiddels is Ridder Catering + Events een begrip in de regio voor zowel zakelijke als privé bijeenkomsten. “Wij verzorgen evenementen met een paar duizend bezoekers, congressen die een week duren en grote bedrijfsfeesten, maar ook partijen als bijvoorbeeld een huwelijk, begrafenis, familiereünie of een high tea. Dat doen wij voor iedere portemonnee, bij wijze van door het leveren van een eenvoudige stamppot tot een luxe gerecht met kreeft.”

Naast de rondleiding genoten we van een bierproeverij met uitleg over het brouwproces en de achtergrond van verschillende te proeven bieren. Zeker ook geschikt als drankje voor de dames. De avond werd afgesloten met een presentatie over tafeletiquette. Met een flinke dosis humor vertelde Izabella hoe het allemaal ‘heurt’. Dit alles gaf genoeg stof om tijdens de borrel over door te praten. Kortom, een geslaagde en smaakvolle avond!

De avond werd georganiseerd door Izabella Ridder, Francis Bretveld, Miranda van Zoelen, Angela van Zaalen en (namens het bestuur) Hanneke Bor.

Nieuwsgierig naar sfeerbeelden van Ridder Catering + Events? Ga naar www.riddercatering.nl of zoek op #riddercatering via social media!

De foto’s zijn gemaakt door Gerdy vd Bulk en die vind je hier.

De volgende NOOVA bijeenkomst is op 27 mei 2019 bij de Retraiterie in Bleiswijk. Dit is een NOOVA-Academy avond met als thema ‘Lichaam & Geest’. Aanmelden kan als altijd via www.noova.nl/agenda