Op 18 april organiseerde NOOVA het ondernemerssymposium over vitaliteit en bevlogenheid, De ruim 70 aanwezigen hebben stof tot nadenken gekregen van de drie sprekers. De gemeente Pijnacker-Nootdorp bood ruimte aan alle ondernemers uit het Oostland.

Verbinder in Vitaliteit, Birgit Snelleman vertelde over de verbinding van hart, lijf, hoofd en ziel, die met elkaar in balans moeten zijn om goed te functioneren. Haar persoonlijke verhaal bracht daarna aan de tafels een openhartige discussie tot stand over ieders eigen drijfveren.
Na de koffie heette wethouder Bob van der Deijl de ondernemers welkom in zijn Bestuurscentrum. Robert Douma vertelde onder meer dat ons brein maar een ding tegelijk kan doen, dat geldt voor mannen, maar ook voor vrouwen!

De hoofdspreker van de avond, Prof. Dr. Willem van Rhenen, arts, hoogleraar en lid van de Raad van Bestuur bij de Arbo Unie, vertelde over bevlogenheid in het werk. Als je ergens warm voor loopt, enthousiast bent en iets doet omdat je het graag wilt, niet omdat het moet, ben je productiever, maak je minder fouten en meld je je minder vaak ziek. Een les waar elke ondernemer iets mee kan of moet.

NOOVA is met dit ondernemerssymposium weer eens stevig op de kaart gezet. Dank aan de organisatie: Janny Teensma, Ingrid de Groen, Mirjam van Baarle en Cissy van Winden.

Als je interesse hebt in een of meerdere presentaties, stuur dan een mailtje naarinfo@noova.nl

Foto’s van deze avond werden gemaakt door Simone Rodenberg en je kunt ze hier bekijken.