Ik ben Karin Claessen, eigenaar van cateringsbedrijf Puik Borrelplank.
Heb je wat te vieren, prive of op de zaak? Zet dan mijn overvolle Puike Borrelplank op tafel! Deze heerlijke borrelplank met smaakvolle hapjes wordt gepresenteerd op een robuuste eikenhouten plank en vers bij je afgeleverd en weer opgehaald. Hoe makkelijk is dat!
Ik vind het belangrijk dat ‘in de drukte van de dag’ er meer momenten zijn voor ontspanning. Dat er tijd is voor elkaar, een goed gesprek en natuurlijk een lekkere hap. Laat mij je daarom helpen. Ga lekker bij je collega’s, vrienden en visite staan. Ik regel je borrelhapjes wel.
Puik betekent uitstekend, voortreffelijk. En dat is precies wat ik nastreef. Ik werk met verse, biologische en lokale producten en de borrelplank is smaakvol en creatief opgemaakt. Ik werk graag met duurzame materialen. Op Puik Borrelplank vind je dan ook geen plastic bakjes of plastic bestek.
Mijn missie is geslaagd als klanten na afloop tegen me zeggen ‘Karin, dat was een Puike Plank en een Puik Feestje’.
Ik ben creatief, enthousiast en ondernemend. Met humor en enthousiasme help ik jou graag bij het organiseren van je feest. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website www.puikborrelplank.nl