OOSTLAND – Vorig jaar februari begon het bestuur van NOOVA, het netwerk voor ondernemende vrouwen, in een nieuwe samenstelling van 3 dames. Niemand had gedacht dat dit zo’n ander jaar zou worden, maar door creatief organiseren en omdenken is het alsnog gelukt om elkaar allemaal te blijven zien, zowel online als offline!

Maandag 15 februari jl. vond de jaarlijkse ALV (Algemene Ledenvergadering) plaats, voor NOOVA in haar 15 jarig bestaan voor het eerst online. Na het behandelen van de agenda met het jaarverslag, de begroting en een vooruitblik op het komend jaar, was het tijd voor een heuse kennisquiz.

Alle leden stuurden een weetje over zichzelf in en via Kahoot werd de quiz online gespeeld. De prijzenpot was mooi gevuld met een High Tea voor 2 personen van Bravo Coffee & Lunch uit Nootdorp van Saskia Degener, een bloemwerk van Bouman Anthuriums|De Winkel uit Berkel en Rodenrijs van Nel Bouman, een kadobon van OzoMooii uit Berkel en Rodenrijs van Anoeska Warbie en een notenpakket van Notenkado & Zo uit Nootdorp van Melanie van Logchum. Wat een rijkdom aan leden met mooie producten!

De uitslag! Tilly van der Knaap won de quiz, Bernadette Kortmann had de 2e podiumplek en Hanneke Bor kreeg de 3e prijs.