Mirjam van Baarle is advocaat en mediator, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Sinds 2013 heeft zij een eigen praktijk in Lansingerland, voor zowel particulier als ondernemer.

“Als advocaat sta ik pal voor mijn cliënt. Daarbij verlies ik de haalbaarheid voor de cliënt zeker niet uit het oog. Als gecertificeerd mediator ben ik de onafhankelijke persoon die de partijen begeleid in het vinden van duurzame oplossingen die passend zijn in hun situatie. Niet alleen bij een echtscheiding, als afspraken gemaakt moeten worden over de ontvlechting van de relatie, maar ook voorafgaand aan samenwonen of huwelijk, waarbij wordt gefocust op de verwachtingen over en weer met het oog op het behoud van een stabiele, duurzame relatie. Ik ben gespecialiseerd in zowel scheidingsmediation als relatiemediation (premarital mediation).

Ik werk zowel individueel als in teamverband. In de overlegpraktijk (collaborative practice) is het gebruikelijk om samen te werken met de advocaat van de andere partij, een psycholoog of een financieel deskundige, maar ook in ‘gewone’ mediations kan de samenwerking met een co-mediator, die psycholoog of financieel deskundige is en diens specifieke deskundigheid kan inbrengen, bijdragen aan het beste resultaat voor u en dat is wat telt.”

* Lid van vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators)
* Lid van VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals)
* MfN-registermediator

Nevenactiviteiten: docent-trainer personen-en familierecht.

Specialismen:
– Algemeen familierecht
– (Echt)scheidingen
– Alimentatie
– Gezag en omgang
– Huwelijksvermogensrecht
– Erfrecht

Kantooradres:
Businesscenter Lansingerland (in de kantorenvleugel van het gemeentehuis)
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek