NOOVA kijkt terug op een mooie avond waar alles in zat: inspireren, leren, netwerken, serieuze businessdates maken én een gezellige avond. Voor herhaling vatbaar, want de deelnemers gingen vol energie naar huis, ze hebben genoten en vooral ook veel gelachen. De avond ‘NOOVA Academy Your Personal Touch was met 60 Oostlandse vrouwen, waaronder 16 introducees dan ook helemaal volgeboekt. De deelnemers hadden hooggespannen verwachtingen en die werden meer dan waar gemaakt! NOOVA was deze avond te gast in het sfeervolle theater CulturA in Nootdorp, een echt ont-moetingscentrum.

De interactieve workshops werden verzorgd door vier leden van NOOVA, want dat is waar NOOVA Academy voor staat. Kennisdelen door en voor de leden.

Hanneke Bor gaf concrete handvatten om als ondernemer meer werkgeluk te ervaren. Hierin verwerkte zij haar reis naar Bhutan, het land van het bruto nationaal geluk. ‘Het lijkt niet zo moeilijk, maar toch gaat het niet vanzelf’ reageerde een deelnemer. Zij wilde er graag meer van weten.

Larinda Bok maakte de ondernemende vrouwen bewust van hun eerste indruk. De deelnemers vonden het interessant om de verschillen te ontdekken tussen wat ze uit willen stralen en hoe ze gezien worden. Larinda gaf praktische tips hoe je met een personal touch het verschil maakt.

De deelnemers aan de workshop van Sandra Linkerhof ontdekten het belang van toegepaste huidverzorging, gecombineerd met artificial intelligence. Zij ervaarden hoe dit direct het verschil maakt.

Floor ter Wal liet ondernemers hun bedrijfsdoel en alles wat daarmee samenhangt ontrafelen. De vrouwen werkten op een fijne manier aan hun toekomst en zetten gelijk de volgende dag hun eerste stap op weg naar de realisatie van hun doel.

Ben je een ondernemende vrouw en heb je interesse om deel te nemen aan de inspirerende bijeenkomsten van NOOVA? Kom een keertje sfeerproeven. Kijk op www.noova.nl voor onze volgende bijeenkomsten of stuur een mail naar info@noova.nl.

Bekijk hier de foto’s welke Simone Roodenberg maakte tijdens deze NOOVA Academy.