Even voorstellen….

Ik ben Sandra Linkerhof, eigenaresse van Lifestyle Beauty Center Lansingerland. Al sinds mijn jeugd is huidverzorging mijn passie. Het verdiende salaris van mijn eerste bijbaantje spendeerde ik al aan de beste crèmes, serums en maskers. Ik ben dan ook van mening dat iedereen goed voor zijn/haar huid kan zorgen. Het is tenslotte het grootste orgaan wat ons veel informatie kan verschaffen over wel of niet goed functioneren van ons lichaam. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben sinds 2003 een gediplomeerd huidspecialiste en sinds 2009 gecertificeerd haarstyliste. Sinds januari 2019 mag ik ook coach van het Straight away dieet aan het lijstje toevoegen.

Op 12 oktober 2018 hebben wij de deuren van het Lifestyle Beauty Center Lansingerland geopend. Mooi gezegd is onze ‘core business’ de schoonheidssalon. Met 3 behandelkamers zijn we gevestigd aan de Kerksingel 27 in Berkel en Rodenrijs. Binnen ons concept vindt je ook 2 kaptafels, een PediSpa bank voor 2 personen en een nageltafel.

Tevens bieden we ZZP’ers de mogelijkheid tot het huren van een werkplek om zo zelfstandig hun eigen klantenbestand te bedienen en toch als team te functioneren. Hierdoor ontstaat ‘cross selling’ en versterken wij elkaar in onze dienstenaanbod.

Graag tot ziens in ons “Total Beauty Concept Store”