Sinds november 2018 ben ik regiomanager VNO-NCW Oostland. Voor de ondernemersvereniging zal ik een aantoonbare bijdrage leveren. Het is een netwerk voor ondernemers in het Oostland (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland) dat er toe doet. Als onderneemster, projectleider voor mijn bedrijf projectbureau Anthe, en inspirator zet ik mijn kennis en vaardigheden in om groei, bloei en verbinding in het netwerk te faciliteren. Waarbij ik me met name focus op de leden, ledengroei en het organiseren van netwerkbijeenkomsten.
 
Who’s next? 
Met de campagne Who’s next? vragen wij onze leden wie zij de volgende bijeenkomst gaan introduceren. Ondernemers verrijken elkaar. Om andere ondernemers te enthousiasmeren en kennis te laten maken met ons netwerk, zijn ze van harte welkom tijdens een van onze bijeenkomsten. Laat aan mij, via oostland@vno-ncwwest.nl weten wie jij mee neemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who’s Next?
 
VNO-NCW Oostland is een van de 10 regio’s die deel uit maakt van VNO-NCW West. VNO-NCW West dé werkgeversorganisatie in Noord en Zuid Holland, behartigt de belangen van het bedrijfsleven en is gelieerd aan de landelijke vereniging VNO NCW. 
Wij bieden een invloedrijk netwerk rondom inhoudelijk aansprekende thema’s. Hieronder vallen ook kleinschalige en doelgroepgerichte activiteiten waarbij kennisdeling en het opdoen van inspiratie voor jou van grote waarde kan zijn. Alle informatie vind je op onze website www.vno-ncwwest.nl.
 
NOOVA is gelieerd aan VNO-NCW Oostland en daarom zie ik NOOVA leden en hun introducees graag op een van onze bijeenkomsten!
 
Monique Spek
Regiomanager VNO-NCW Oostland