Ondernemers kunnen bij BY Control terecht voor alle Finance & Control vraagstukken. Een groeiende onderneming heeft vaak behoefte aan gedegen advies op het gebied van Finance & Control. BY Control vervult deze behoefte op interim basis.

Eén van de speerpunten van BY Control is om de ondernemer te voorzien van nuttige managementinformatie. Als ondernemer zit je immers aan het stuur van jouw bedrijf. Relevante en tijdige informatie is van levensbelang om de onderneming op koers te houden en naar de toekomst te loodsen. BY Control inventariseert samen met de ondernemer de behoefte aan informatie en zorgt ervoor dat de gewenste managementinformatie er komt.

BY Control helpt daarnaast ondernemers met advies over de ondernemingsvorm. Wanneer stap je bijvoorbeeld over van een eenmanszaak naar een BV? Wat is het omslagpunt en met welke juridische en fiscale argumenten moet rekening worden gehouden? Of is bijvoorbeeld een holdingstructuur met één of meer werkmaatschappijen de best passende vorm?

BY Control is er ook voor de startende ondernemer:

  • Wat is de best passende ondernemingsvorm?
  • Wat zijn de fiscale en juridische aspecten?
  • Hoe regel je de oprichting bij de notaris, de Kamer van Koophandel en de belastingdienst?
  • Zit het financiële plan goed in elkaar?
  • Hoe start je een administratie op?


Rotor Eye
Daarnaast zet ik mij vol passie in voor ons familiebedrijf Rotor Eye. We maken luchtopnames (foto’s en film) met behulp van drones. We kunnen de ruwe opnames leveren, maar kunnen de beelden ook bewerken tot een representatieve bedrijfsfilm. We hebben al een aantal hele mooie projecten gedaan, kijk voor voorbeelden eens op www.rotoreye.nl. De mogelijkheden zijn legio!

De dronetechnologie ontwikkelt zich snel. We kunnen nu ook in ruimtes zoals kassen, fabrieken, evenementenhallen en andere grote ruimtes binnenopnames maken. Dit levert vaak spectaculaire beelden op! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.