Mijn naam is Bianca Lansbergen en vanuit mijn bedrijf Allround Administratie Advies BiS ben ik inzetbaar als allround financieel professional voor het midden- en kleinbedrijf. 
Ik ben een flexibele, financiële en administratieve duizendpoot met veel kennis en ervaring. Na afronding van mijn opleiding heb ik ruim 20 jaar gewerkt in diverse (sleutel)functies bij banken en in het bedrijfsleven. Tijdens deze periode heb ik meerdere vakopleidingen gevolgd en een hbo denk- en werkniveau ontwikkeld.
Met mijn scherpe blik en jarenlange ervaring met het opstarten en voeren van financiële administraties wil ik u graag ontzorgen op financieel gebied. Ik werk nauwkeurig en gestructureerd met een duidelijk resultaat voor ogen. Door mijn enthousiasme ben ik een echte teamplayer en weet ik mensen en partijen te verbinden.
U kunt mij inzetten als gesprekspartner voor externe contacten, zoals de accountant, banken en verzekeraars. Ik ben gespecialiseerd in Exact Online, maar heb ook veel ervaring met andere administratieprogramma’s. Ik weet van doorpakken en neem u veel werk uit handen!
Bent u op zoek naar iemand die uw financiële administratie kan opzetten of verzorgen? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.